tipsar om två av dem bästa filmerna jag sett!

Tänkte tipsa er om två filmer jag så igår och idag!
Dessa filmer är två av dem bästa jag sett om jag ska vara riktigt ärlig. 
 
Igår såg jag på en film som heter warrior, en av dem bästa jag sett faktiskt! vilken handling.
Det är en film jag verkligen vill att alla ska se, den är verkligen sevärd! Den är som sagt två timmar lång men tiden bara rann iväg när jag tittade, var helt fastklistrad vid tv:n ! 
 
 
Idag såg jag "Olympus has fallen", en riktigt bra film, för mig var en dock lite för rå i början, men dem blev bara bättre och bättre. I denna film så hände det något precis hela tiden och det gör att filmen kan vara 2 timmar lång. I och med att den är 2 timmar lång så måste den vara bra, jag lovar att ni inte kommer bli besvikna om ni ser den!
t

Nytt i garderoben från hm rea!

Frukostmys med mamma! Fick ingen bild på henne och sin frukost men det fick väl gå!

 
Fick ett efterlängtat paket från hm idag, allt passade perfekt, så nöjd! 
Beställde två par shorts och två bikiniöverdelar och en underdel till bikini. Shortsen var inte på rea men bikinidelarna var det! Fick dem till ett jättebra pris. Jag väntar nu på ett paket med mjukisshorts som man kan ha på kvällarna! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Löprunda i skogen!

Har sädat och fixat huset lite idag, gick till gymmet för att min syster skulle sola, gick sedan hem, tog medicinen och tog en löptur i skogen. sprang 5 km och efter det fick det bli 100 utfall och 90 squats! Känns så otroligt bra efter en sådan träning i kroppen! Fick dock igen när jag visade mig i naturen, fick massa myggbett på höger sida lår och baklår..haha jaja visar väl bara var skogen tycker om mig.
Kommer göra detta varanan dag och sedan får det bli pw på några km om jag inte springer! 
Till kvällsmat fick det bli vaniljyoghurt med kanel på och till de fick det även blir lite juice och vatten! 
 
 

Drömmer mig bort lite!

 
 
En del av mina drömmar jag har i framtiden! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så mycket tankar i huvudet..

Wow klockan är 02.44, jag borde egentligen sova men har så mycket tankar i huvudet just nu. Jag fick diagnosen IBS, vilket menas med svåra problem med mag och tarmkanalen för drygt ett år sedan. Jag har fått medicin jag tar varje morgon, dem har faktiskt hjälpte, får inte lika mycket kramper jag fick tidigare. Men så är det allt det där men mat. det jag kan äta, det jag VILL äta men inte kan. Jag ser på min syster hur bra hennes mage är och jag blir så trött på att min mage är som den är. Ingen kan hjälpa det jag vet, jag måste ordna detta själv, på egen hand. Jag vill bara kunna må bra och slippa dessa problem! Jag skulle lätt önska mig en frisk och hälsosam mage men tyvärr så går inte det.
 
Jag har tittat runt lite på koster och mediciner man kan ta för magen, ska prata med mamma om vad hon tycker! Jag ska även sluta med medicinen jag fick för ca ett år sedan och jag har ingen aning om hur jag ska klara mig utan den..Det är ingen som förstår hur mycket denna mage ställer till det för mig både i skolan och på fritiden, idag har jag mått så dåligt, vet inte vad jag ska göra. Mår som sagt piss vissa veckor och andra veckor mår jag prima.. åh! 
 
När man läser om IBS finns det så mycket olika saker man kan göra för att bota problemen eller göra så att man klarar av dem, själv har jag inte lyckats med det ännu!
Har ni något tips till mig om hur ni gör med era magproblem? skulle bli glad om någon gav mig tips!
 
Jag tror även att i och med detta så blir jag på dåligt humör, jag kan bara helt plötsligt gå in i mig själv där det är en värld där allt bara är negativt, jag ser på mig själv i spegeln och ser inget positivt med det eller bara titta på min kropp och tänka usch hur kan du se ut så? , och sedan bara återvända och bli glad. Vet inte om det har med åldern att göra?
 
Detta är inte ens hälften av de saker som tynger mig men jag vill inte verka vara en människa som klagar för det är jag oftast inte! Vet inte varför jag skriver detta just här men känner bara för att skriva av mig. Jag försöker vara positiv varje minut av mitt liv men ibland ger jag efter som jag gjort idag! Ta en dag i taget, jag gör det, allt går lite lättare då! 
 
 

liten bakdag idag!

Vaknade sent idag med, är lite jobbigt faktiskt att bara gå hemma när alla andra har jobb.. gjorde mig iallafall godaste frukosten som fungerar prima för min mage! Just nu är magen i balans men måste få ordning på magen och lära mig den helt ut och in!
 
Fick för mig att baka idag så det fick bli chokladmuffins och mockarutor! Haha måste säga att jag gillar att baka då det blir något med choklad! Mamma fick dock hjälpa mig lite med mockarutorna med annars gjorde jag allt själv! det är så kul att baka, hehe. Chockladmuffinsen blev lite knäppa, har bara fått muffins som är platta och inte upplyfta så det var något konstigt jag gjorde med hela smeten, men goda var dem!
 
 
 

Nike free run 3

Jag måste ha nya träningsskor så funderar på att köpa dessa? Tänkte ta raggen till sportshopen någon dag med mamma för att se om dessa träningsskor finns där. Bara färgen på skorna får mig att vilja träna mer, haft mina skor i många år nu, så mamma ska ta över mina om jag hittar dessa till ett bra pris!

Firat midsommar med dem bästa!

Firat midsommar med dem bästa idag, så sjukt roligt! Blev dock lite segt när vi åkte in till Bengtsfors,träffade en massa folk ändå så det gick allt!
Måste bara säga att det blev en lyckad midsommar!
Nu ska jag sova för imorgon är det kalas som gäller!!

Hallonbollar i det perfekta vädret.

Testade att göra nyttiga hallonbollar idag. Hade ingen tranbär så det fick bli hallon som jag hade i bara!
Dem var faktiskt goda, kommer absolut göra dessa igen!
Receptet är här nedan:
Hallonbollar: (ca 6 st)
* 1dl havregryn
* en näve tranbär (0.75 dl kanske?)
* en näve hallon (0.75 dl kanske?)
* 3 msk kesella
Börja mixa havregryn & tranbären grovt. Lägg i kesella och hallon och mixa det också. Rull och doppa i kokos eller alternativt nötter. En perfekt fikagrej, om man vill vara nyttig med samtidigt äta got! Eftersom jag är laktosintolerant så har inte tillgång till kesella så jag tog i turkisk yoghurt, det funkade lika bra det!

Smoothie och EGO

Varit en riktigt slapp dag idag, somnade väl runt 03.30 inatt..Hade så svårt att sova så när jag väl somnade så vaknade jag runt 12.00, märker på huvudet att jag inte klarar sova så länge. Har för det mesta blivit one tree hill idag, sen så har jag sett på en film som heter EGO,en sådan himla underbart bra film. Är totalförälskad i den.
Mamma hade beställt för mycket jordgubbar så det blev över några lådor och då passade jag på att göra en smoothie till kvällsmat. Fick till en sådan fin färg på den så var tvungen att ta kort.
Är verkligen en kamera nörd nu sen vi köpte en systemkamera, lär var hålla på att ta kort på allt möjligt ett tag nu! Längtar så tills juli då jag får en bredare säng, sen så funderar jag på om jag ska lägga 1000kr på en tempurkudde, har fått så ont i nacke och rygg när jag sover,och när jag vaknar på morgonen så har jag sådan huvudvärk, tror en sådan kudde skulle göra gott för mig.

Underbaraste systers student 2013.

Har nu påbörjat mitt sommarlov, idag var det student för min syster.
Så det har varit studentkalas hela dagen här kan man säga, nu är hon i Åmål med sina tjejer.
Det är bara två år kvar för mig så jag hoppas det går fort!!

Till underbaraste systern i världen-
Att tänka mig ett liv utan dig går inte, Jag skulle inte kunna leva utan dig. Du har den största platsen i mitt hjärta och jag ber dig lämna inte denna planet för då skulle inte jag kunna leva. Du anar inte hur stor betydelse du har för mig, du kan mig ut och in, när jag mådde som sämst var DU där för mig. Det är tack vare dig som jag idag försöker blicka mer framåt, det är tack vare dig jag mår så bra som jag gör idag, trots mina problem finns du alltid där. Det är tack vare dig som jag är där jag är idag. Jag vet att jag inte brukar säga detta så ofta men jag älskar dig!

JOFAMA BY KENZA 3

Äntligen har jag fått den jag längtat så mycket efter, en Jofama By Kenza 3. Hittade denna skönhet på bubbleroom för bara 1995 kr, det var 30 % rea på den så egentligen så kostar den 2795 kr. Är helt kär i den och den kommer så lägligt nu när det snart är sommarlov och allt. I morgon har vi bara klassens dag och på torsdag kommer dagen jag så längtat efter, vi får sommarlov!

Bakning och Kungligt bröllop.

Känns verkligen att sommaren är nära! Underbart väder idag trots en lätt regnskur. I morse började jag att baka, hittade ett recept på en mörk chokladkaka med nötknäck. Väldigt lätt att göra dock väldigt söt menmen! Fick med mamma ner för att köpa saker som jag kan hänga på min syster som tar studenten nästa fredag. Hittade allt lite men ska kolla i Bengtsfors om det jag söker finns där. Låg ute och sola ett bra tag innan jag gick in och tittade på det kungliga bröllopet där Madelene fick sin Chris! Hon var så fin och vilken underbar klänning. Till detta fick det bli först lite kyckling,sallad,jordgubbar och turkisk yoghurt. Till efterrätt blev det mörk choklad kaka som jag bakade i morse, för att jämna ut det söta lade jag till jordgubbar bredvid, annars hade den blivit lite för söt för min del. Glömde att ha i salt men smakade gott! Den rekommenderar jag att ha till kalas eller dop osv.

Underbara långhelg.

Är ledig både torsdag och fredag vilket betyder långhelg! helt underbart, det märks att sommarlovet börjar närma sig. Jag har bara en komplettering i natur sen är jag klar med första året på strömkullegymnasiet. I förrgår var jag hos mina kusiner, Jenny och Linus tog studenten så det blev att fira dem lite. Var så länge jag såg alla kusiner så det var kul! Igår hjälpte jag pappa att fixa till altanen och plantera lite blommor och stolar som skulle sättas ihop. Jag och pappa var dem enda som var hemma och pappa bad mig åka med som smakråd till blommorna vi skulle plantera i hans egen gjorda låda. Det blev väldigt lyckat må jag säga!
Jag har även ett tips till er om ni vill snabba på eran solbränna! Jag har använt denna produkt några gånger innan och tycker den är jätte bra. Det går att beställa på nätet och finns i olika butiker,finns här i ed på ea's för 89kr.. Jag köpte en ny idag, känns som om det behövs för att jag får för lite färg. Jag rekommenderar denna produkt väldigt starkt. Lagom bra pris faktiskt. Den håller även väldigt länge och luktar ljuvligt gott.