EDITED BY KATE HUDSON- BOHO REMIX

Klickat hem en skönhet från Kate Hudson kollektionen, vad det är får ni se när jag fått hem det! Supernöjd kommer jag förhoppningsvis att bli.

LUGN LÖRDAG!

Blev en lagom springtur innan ett kort magpass när solen lyste, underbart! Känns så kul att träna när man börjar se små resultat på kroppen. Jag och mamma har pratat om en diet för min IBS så vi ska se hur det blir med den. Dieten heter FODMAP och har hjälpt över 80% människor som lider av IBS. Det krävs rätt stora ändringar i kosten men hjälper det så är det helt klart guld värt! Ska baka ett bra filmjölksbröd och knäckebröd till att börja med i dieten iallafall. Håller tummarna att detta ska lösa mina problem.
 
Lördagsmiddagen bestod av kött,såspotatis och broccoli! mums
 

SMOOTHIE OCH TRÄNING

Körde mage&ben+Cardio. Kändes bra efter trots att jag hade dåligt med energi. Solen sken idag och det var riktigt vårväder ute, fortsätt nu så. Har även pluggat spanska, tittat lite på pretty little liars.
 
Var så sugen på en smoothie så det fick bli en hallon/banan smoothie med 2 sportknäcke-bröd bredvid. Tror ärligt att jag åt smoothie sist sommar senast så det passade bra att göra en idag.
 
Klockan står på 07.00 och jag intar sängen med ännu ett avsnitt från pretty little liars! God natt
 
 
 
 
 
 

INVIGDE HELGEN MED VÄNNER!

Bowling med ett underbart gärg ifrån min klass stod på schemat igår, var jättetrevligt! Jag hade jättekul och hoppas ni andra också hade det!
Idag spelade jag min första seriematch på ett år och den vann vi med hela 15-5, jag slog 715 och är nöjd med min insats.Trots att starten inte gick som jag ville så skrapade jag ihop över 700. Nästa mål på en match framöver är 800. 
 
Senare har kvällen bestått av melodifestivalen, jag älskar Sanna Nilsens låt men hade verkligen hoppats på Helena skulle kamma hem vinsten men icke! Nöjd över att inte ACE vann ialla fall! 
Nu tänkte jag se på ett avsnitt från Pretty Little Liars innan jag ska sova. Imorgon är det plugg som står på schemat!
 
Mobilbild ifrån igår, snattade den från Linn!
 
 
 
 

VINGLAS INFÖRSKAFFADE

Kände för att införskaffa lite vinglas som jag kan ha. Hittade dessa snygga och till bra pris med. Älskar dem och komer absolut komma till användning längre fram! Idag är det sista lovdagen och det känns lite surt, önskade lovet var lite längre. Ska inte klaga ändå för detta lovet har gett mig tid till träning,bowling,fira Linn som idag fyller 18 år och mycket mer men det absolut det skönaste, SÖMN!
 
Fick bli en promenad i snöovädret men det var verkligen behövligt. Kände för att komma ut. Blev ungefär en vilodag kan man säga, körde ingen styrka idag eftersom jag pressade benen så igår.  I förrgår kände jag för att börja se en ny serie och vet ni? jag nördar just nu pretty little liars, älskar den serien väldigt mycket, har även mina spekulationer om vem "A" är. 
 
Nu tänkte jag äta lite innan jag intar sängen för klockan står på 07.00!