HEMMAGJORDA HAMBURGARE

Efterlängtad helg,ett träningspass med roddmaskin och styrka och efter det åt jag godaste fredagsmaten, hemmagjorda hamburgare, dock ingen hamburgare på mitt fat eftersom jag alltid hoppar brödet.
 
Tar en hyfast tidig kväll och bäddar ner mig med datorn i knät och ser på grey's anatomy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RODDMASKIN & STYRKA

Kort skoldag idag. När jag kom hem åt jag lite ris och kycklinggryta innan jag körde 20 minuters rodd i högt tempo innan jag körde en omgång med styrka. Ungefär de övningar jag skrev i det förra inlägget.
Känns så grymt bra att komma igång med träningen igen, tränar hemma med pilatusboll och vikter.
 
Blev så sugen på något sött så det fick bli hallonsorbet som är helt mjölkfri. Otroligt god, rekomenderas!
Sitter just nu i soffan och tittar på mia på grötö, mysigt program. Imorgon börjar jag sent så det får bli en morgonpromenad innan jag ska ha svenska och idrott. Underbart att börja dagen med en promenad!
 

STYRKETRÄNING & KVÄLLSMAT

Körde ett pass med styrka idag. Började med 10 min snabb rodd som uppvärmning innan jag körde lite mage,rumpa och lår. Underbar känsla efter!!
 
Såhär körde jag:
20x3 situps
20x3 knöböj (breda ben)
20x3magens sidor men pilatesboll
20x3rumplyft, för att göra det jobbigare för innerlåren la jag ett antal kuddar i mellan benen!
 
Till kvällsmat: Apelsinklyftor,två sesam knäckebröd med skinka och en skål med halsoyoghurt bredvid! Mums
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TAKE TIME TO DO WHAT MAKES YOUR SOUL HAPPY

Söndag oh imorgon börjar skolan igen. Haft en riktigt lugn dag. Migrän,PW,tacos och mycket vila. Migrän är något av det jobbigaste som finns för mig. Mår verkligen superdåligt när jag har det. Som tur var så la det sig efter en powernap. Inte pluggat något denna helgen heller utan jag tog en paus från skolan. Imorgon komer nog bli en ganska lugn skoldag, har en lektion på morgonen och en på eftermiddagen. Eftersom det är söndag så ville jag mysa till det lite extra på rummet.
 
 
 

THE HUNGER GAMES-CATCHING FIRE

Rekomenderar er att se andra filmen av the hunger games. Riktigt bra faktiskt !
 
 
 

DAY 23 OF 365

 

DR DENIM/TWO LAYER FRILL TOP NOTION 1.3

Började dagen med frukost vid 10.30, gjorde mig sedan iordning eftersom jag skulle till bussen 12.45. när jag väl kom dit så väntade jag en stund efter ca 10 min kommer den, bussen kom alltså 12.55 när den skulle åka från ed 12.45, så jag kom såklart sen till svenskalektionen en det gjorde inget när jag förklara hur det låg till. Busschaffören hade alltså glömt bort vilken tid han skulle köra. Det tycker jag dem borde hålla koll på. Men iallafall när jag hade haft svenska så gick jag vidare till idrottshallen och där väntades lite yoga på idrottslektionen, rätt kul ändå. Nu sitter jag hemma och ska se ett greys avsnitt tänkte jag. Känner för att ta en lugn kväll och kanske en promenad om en stund.
 
Klickade hem dessa två plagg idag!
 
TWO LAYER FRILL TOP NOTION 1.3 : 249 KR
KISSY DENIM LEGGINGS: 399 KR
 
 
 

BOWLING MED PAPPA

Kvällen avslutades med bowling med pappa. Elin och Joel följde med,tittade och tog kort. Vill verkligen hitta tiden och intressent igen för att träna och spela match. Spelade nästan fyra gånger i veckan förr men nu är det bara en gång. Dels tar skolan mycket tid och jag tappade känslan för bowlingen ett tag men om jag smått börjar träna så är jag nog snart tillbaka på banan igen.
 
Nu ska jag kika på paradise hotel och plugga spanskaglosor innan jag tar kvällen för imorgon måste jag upp 07.00. Skola fram tills 14.00 så det blir en lagom lång dag.
 
 

MITT VINTERLAND

Solen sticker fram och jag ska börja få ordning på min engelska redovisning. Tänkte ta en promenad innan solen försvinner och ikväll ska jag bowla med pappa. Det har gått flera veckor sedan jag höll i mina klot, trodde jag skulle sakna det under uppehållet men det har jag inte. Hoppas att jag sakta kan återuppfå mitt intresse för bowling. 
 
 

SPORTSHOPPEN

Var en sväng till sportshoppen idag och fick mig ett par vita termobyxor,vantar och korta träningstajts. Allt på rea också. Eftersom jag är ledig imorgon ska jag ta en välbehövlig extra sovmorgon trots att jag sovit ut denna helgen. Skulle pluggat idag men det får jag göra imorgon så nu blir det mys med familjen framför tv:n.
 
Här får ni se det jag hittade, älskar mina vita termobyxor, tur jag käpte dessa istället för svarta!
 

VERUM HÄLSOYOGHURT

Åh fick syn på dessa nyttiga yoghurtar och jag rekomenderar dem starkt, otroligt goda!
 
 

FIBERHAVREGRYNSGRÖT & HALLON

Tog mig en powerwalk på 40 minuter innan jag gjorde mig fiberhavregrynsgröt med smulade hallon över. Riktigt gott och välbehövligt efter träningen. Har lagt upp ett schema nu och det ska bli ungefär 40 minuter pw varje dag för min mages skull. Rekomenderar fiberhavregryn istället för den vanliga havregrynen eftersom det blir mindre klumpar med fiber.
 
Nu sitter jag och tittar på handboll, Sverige-Vitryssland!
 
 

EN RESA FÖR LIVET

Tittade på "en resa för livet" , riktigt bra program och jag hoppas verkligen att många bryr sig om det dem får se. Att allla runt om i världen inte kan ta hand om varandra, hjälpa varandra? Det kan inte vara så svårt.. Så som människorna lever på i dessa länder är obeskrivligt, att det inte finns någon själ som hjälper till..
 
Nu ska jag ta kvällen och se på paradise hotek och ett avsnitt av grey's anatomy innan jag ska sova. Underbart med sovmorgon imorgon.
 
Åh darins nya låt i sammarbete med detta program är så otroligt bra! älskat den sedan jag såg reklamen om deras program.
 

SMILE,HAPPY LOOKS GOOD ON YOU♛

 

KESO,JORDNÖTTER & RISKAKOR

Hade sovmorgon idag, började skolan 13.20 och det kommer jag göra varje torsdag, underbart!
Hade svenska och idrott, tog sena bussen hem, gjorde mig lite mat innann jag pluggade.
Till kvällsmat fick det bli keso med jordnötter och 2 riskakor bredvid med smör. Så gott och mättande enligt mig.Det rekomenderar jag att ni ska testa. Känner ibland att jag äter lite väl onyttigt så jag ska försöka att tänka lite på vad jag stoppar i mig för magens skull.
Ingen bra natt för mig tills idag så hoppas på bättre sömn inatt.
 
 
 
 

SÖMNLÖS NATT

Går verkligen inte sova,ligger och vrider mig fram och tillbaka.. Hade kunnat sova ut riktigt eftersom jag har sovmorgon imorgon men tydligen så tyckte inte min sömn det.. Hungrig som ett as med,några tips som får en att sna snabbt? Hade inte vart fel nu kan jag säga! 

MITT JULLOV

Tänkte sammanfatta mitt jullov nu:
 
21: Slutade skolan, följde med linn hem för att byta julklappar.
23: Tog vi in granen
24: Julafton, mys med pappa över dagen och mys hos mormor på kvällen.
27: Mysdag med shopping och god mat med Linn och Emmy. Fyndade lite som jag inte lagt upp här.
31: Nyår- den absolut bästa kvällen på länge, underbara människor att fira in 2014 med. 
Sedan dess har jag tagit det lugnt, inte mått så bra i magen,hoppas det går över iallafall. Ska ta det lugnt ännu mer innan jullovet är slut.
 
 
 
 
 

KÖTTGRYTA & RIS

Ingen söndagsångest idag eftersom jag börjar skolan igen på onsdag, det har gått otroligt fort detta jullov, önska det varade i någon vecka till. Kommer ha jättebra schema, bara måndagen som är lång för mig. Räknar ner nu, 1.5 år kvar till bal och student, fy va kul vi ska ha det!!
 
Älskar mammas grytor, speciellt denna!
 
 

TUMBLR

Nu kan ni följa mig på tumblr också-syns ej men klicka ---> http://matildaling.tumblr.com/
 
 
 

HAPPY NEW YEAR! 💋

Kvällen började hos emmy för att sedan dra vidare till bengtsfors för lite mer fest. Kom hem vid 03.00 men somnade inte förens nästan 05.00. Jättelyckad kväll igår med underbara människor. Tack för en grymt bra start på ett nytt år. 2014 kunde inte börjat bättre än att fira in det med underbara människor.