Now the sky is my point of view

Tar nu välförtjänt helg efter en jobbig dag med ett matteprov som inte gick min väg. Kvällen kommer bestå av idolmys och sedan en film kanske.
 
Fick ett sms av mamma att mina pysselsaker har kommit så jag kan börja med att fixa till gamla syltburkar/glasburkar till mysiga lyktor, ni får kika in här imorgon och se!
Detta gjorde faktiskt min dag för att pyssla är något jag verkligen gillar, att kunna sitta och fixa o trixa för sig själv.
 
Letar som en galning på nätet efter julklappar, hittat en sak jag vill ha men det kommer mer, tänkte lägga ihop en jul lista på sådant jag önskar mig och dela med mig av den. Vad önskar ni er i julklapp?
 
Fångade en häftig himmel imorse innan det bärde av till bussen. Rätt så häftig, eller?
 
 
 
 
 

i need a vacation, not a stupid weekend

Jag är riktigt skoltrött men det positiva är att jullovet närmar sig mer och mer.
Dagen har varit jobbigt, känt mig så nere så tog en tidig kväll och den spenderas i sängen framför greys anantomy i knät. Det som tynger mig är jag själv inte medveten om, bara en helt enkelt jobbig dag. Det som botar mig är att få vara för mig själv, tar nya tag imorgon..
 
Bjuder på några mysiga vinterbilder
 
 
 
 

Light up my world a little

Riktig mysdag, inte plugg fick jag gjort men får sitta extra imorgon eftersom jag är kompledig på grund av att vi hade öppet hus, underbart!
 
Nu tar jag natten och imorgon är det dags att bli vän med matteboken igen!
 
Bjuder på några ljusmysiga bilder från mitt rum.
 
 
 
 
 
 

Enjoy the little things

Min skola hade öppethus idag och då passade jag och Linn på att sälja nybakade kakor och bröd så att vi kan få in pengar till vårt företag! riktigt lyckad och rolig dag, fick även slutsålt på allt!
 
Efter det slutade vid 14.00 följde jag med Linn hem för lite mys till en film, det fick bli "tomten är far till alla barnen", haha lika rolig varje gång. Sedan tog jag 17.00 bussen hem!
 
Nu ligger jag i soffan och ser på så mycket bättre och efter det blir det en film, ha en bra lördag alla 🍂
 
 
 
 
 
 

eat diamonds for breakfast, and shine all day

Sitter just nu och försöker se på grey's anatomy på viaplay men det verkar inte gå som jag vill,buffrar helatiden. Istället får jag ta tag i spanskan,3 läxkor i det till imorgon, allltid ute i god tid..
Inte bloggat på några dagar, inget att skylla på men har varit riktigt trött. Vet heller ibland vad jag ska lägga ut vilket leder till oftast inget alls.
 
Imorgon ör det fredag, mig favoritdag eftersom jag slutar 11.50, när jag kommer hem blir det att baka eftersom jag och Linn ska stå och sälja på Strömkulles öppet hur dag. Måste fixa fram lite pengar till vårat företag. Sist öppet hus var jaf borta så hoppas iallafall att det blir kul! 
 
Åh jag älskar min skinnjacka, skulle lätt kunna gå i den helatiden, idag fick jag ta min vinterjacka..Gillar den vekligen inte så ska faktiskt få låna min syster eftersom hon har köpt en ny. Vill såklart ha en egen men inga pengar just nu. 
 
Bloggar imorgon om mina bakverk blev lyckade, kram♡
 
 
 
 
 

Today's

Sverige-Portugal

Inviger helgen med fotboll, heja sverige⚽️💫 

Bild från instagram: 


Leo

Dålig uppdatering, ber om ursäkt för det! Jag har haft lite mycket i skolan men nu är det iallafall lite lugnare. Klockan står på 05.40 för imorgon bär det av till Göteborg med 2orna och klassen! Ska förhoppningsvis bli kul 😊
Bloggar just nu från mobilen,så lättvindigt! 


Har gått och fått en crush på Leonardo Dicaprio💋 #farligtsöt #galethet 



Light UF

Det är jag,Linn och Emmy som har startat detta företag.Vi är tre tjejer från Bengtsfors som har startat upp ett ungdomsföretag (UF). Vi kommer att återanvända gamla syltburkar och göra dem till fina lyktor.
Bilder på våra lyktor kommer ni att finna på våran facebook sida, så in och gilla nu!!
 
 

Fathersday♡

I may find my prince but my dad will always be my king #fathersday#iloveyou
 
 

Godisfri i 30 dagar från och med idag

Mitt lördagsmys betod av lite banan.päron och hallon med lite turskisk yoghurt.
Ni förstår säkert överskriften? Japp 30 dagar från och med idag ska jag vara godisfri. Inte det godaste jag ätit efterosm hallonen inte är färska men det går om man är sockersugen ;)
 
 

 
 
 
 
 
 

Be your own inspiration

Har bestämt att jag inte ska äta något godis under 1 månad, alltså jag ska klara mig utan godis under 4 veckor. Har börjar med att gå ut på pw några dagar i ca 30 min, idag är det plugg som gäller så hinner inte med det.
Tänkte även börja ut och springa några gånger i veckan med. Hört att det är jobbigt de 3 första veckorna när man ska sluta med godiset men jag ska fixa det!
 
 
10 orsaker till att du ska ut och springa:
 
★ Du blir glad av att springa,du känner dig full av energi
★ Du bränner mer fett av att springa än någon annan kondition
★ Du får tid till dig själv att tänka
★ Du förbränner även fett efteråt du sprungit 
★ Den enda du kan tävla emot är dig själv,du kan hela tiden slå DITT mål
★ Det hjälper mot stress
★ En halvtimmes springtur är bara 2 % av din dag, finns inga ursäkter
★ Du blir stolt över dig själv och det stärker din självkänsla
★ Det blir aldrig lätt eller svårt, du utmanar ständigt dig själv beroende på dina behov.
Det billigaste sättet att träba-du behöver bara dig själv
 
 
 

Fredagen närmar sig

Efter en lång skoldag med 3 timmars rast mellan en lektion så är jag glad ändå för imorgon är det fredag och det betyder fredagsmys med mina tjejer hemma hos Linn. Går alltså kort skoldag imorgon och slutar 11.50.
Älskar verkligen fredagarna, helt underbart att komma hem tidigt. 
Har gjort upp med mig själv att inte äta godis på 1 månad och jag ska fixa det!
Sen så vill jag så gärna komma igång med träningen igen,men när kropper säger ifrån är det ingen idé. Det låter som att jag ger upp men när inte energin finns där i kroppen som förr, det är inte så lätt att träna med en kropp som säger ifrån. Tror jag måste börja äta mer och i vart fall med protein,järn osv! ska kika runt lite på nätet för att se om jag hittar lite tips.  Hoppas ni får en fortsatt bra torsdag för nu ska jag öppna psyklogiboken en stund innan jag intar min plats i soffan.
 
Gjort lite fint på rummet som jag tänkte visa er!
 
 
 
 
 

Plockade från min spotify lista

 Mina favoriter just nu som jag gärna delar med mig.
 

Föll också för vita byxor ♛

Skola idag,trött och sliten,jobbig dag på ett sätt, mycket plugg men det måste göras.
Känt mig allämnt sur idag, vet inte varför, kan nog vara att jag äter dålig och blir nere i socker. Tror ärligt jag behöver kolla upp mitt blodvärde, känns inte bra alls..Min känsla i kroppen är sliten,aldrig pigg, inte något som helst energi till varken plugg eller träna! usch.
Hoppas morgondagen ger mig mer energi och att jag blir piggare. Nu ska jag se på ett greys anatomy avsnitt innnan jag tar natten för denna dag.
 
Klickade nyss hem dessa två klädesplagg, ett par vita byxor och en svart söt topp. Hoppas nu att det passar och att byxorna är som jag vill att dem ska vara.
 
 
 

The body shop-säsongens

 
 
 
Vanilla Bliss Body Butter
Cranberry Joy Body Butter
 
 
Från vänster: 
Vanilla Bliss Body Polish
Vanilla Bliss Hand Cream
Cranberry Joy Body Polish
 
 

November is here-Raindrops

Lägger ut en bildbomd på höstbilder som är tagna nyss i underbara novembersolen.